CSR – MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij Comforta Nieuwkoop B.V. streven we naar duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ontdek hieronder hoe onze bedrijfsprincipes en inspanningen op deze gebieden worden vormgegeven.

 1. Hoogwaardige en Duurzame Samenwerkingen
  Comforta Nieuwkoop B.V. onderscheidt zich door hoogwaardige schoenfournituren onder het merk Marla en het creëren van schoenencollecties voor (inter)nationale retailers onder Studio BRIN. Onze kernwaarden – integriteit, kwaliteit en respect – dienen als fundament voor duurzame samenwerkingen en win-win-oplossingen op de lange termijn.
 2. Toewijding aan Arbeidsomstandigheden
  Wij zetten ons in voor optimale arbeidsomstandigheden door de ondertekening van de Amfori (BSCI) Code of Conduct. Het welzijn van arbeiders is essentieel voor ons wederzijds succes. Periodieke audits en samenwerking met gecertificeerde fabrieken verzekeren de naleving van deze normen.
 3. Duurzame Producten en Verantwoorde Praktijken
  Onze toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in het gebruik van gerecyclede en te recyclen materialen, alsook in de herkomst van natuurlijke producten. Kwaliteitscontrole minimaliseert verspilling, terwijl samenwerking met vooraanstaande testinstituten de hoogste standaarden waarborgt. Door voorraadbeheer verminderen we overproductie en stimuleren we een duurzaam opruimingsproces.
 4. Transparantie in Toeleveringsketen
  Wij geloven in transparantie en staan open voor al uw vragen en verzoeken met betrekking tot onze toeleveringsketen en productieprocessen.
 5. Postcoderoos-project en Groene Energie
  Sinds 2021 participeren we in het Postcoderoos-project. Meer dan 700 zonnepanelen op ons dak voorzien in groene stroom, waarvan 120 voor eigen gebruik en de rest voor huishoudens in de buurt. Een tastbare bijdrage aan een duurzamere toekomst.
 6. Rotary Nieuwkoop en Sociale Betrokkenheid
  Directeur Corné van der Tang is actief lid van Rotary Nieuwkoop. Als bedrijf ondersteunen we lokale en internationale projecten door in te zetten op goederen, mankracht en financiële steun. Samen streven we naar een positieve impact op de gemeenschap.